Programma 'Persoonlijk Leiderschap'

_VLO4051Persoonlijk Leiderschap

….. door betekenis en invulling te geven aan je verlangen, je authenticiteit en je bestemming.

Hoe geef jij invulling en betekenis aan persoonlijk leiderschap? Zet je hard of hart in? De weg tussen kracht en kwetsbaarheid. Hoe ontmoet jij jezelf en de ander? We hebben allemaal ons eigen masker wat we opzetten om onszelf te beschermen tegen bepaalde gevoelens en (eerdere) pijn. Daardoor komen we soms niet bij de kern en onze kracht, het houdt ons vaak weg bij onszelf, ons verlangen en de ander. Hoe blijf jij in balans en in verbinding met jezelf en de ander? Ervaar je spanning of ontspanning?

Hoe?
In “ Persoonlijk Leiderschap” kun je (delen van) jezelf weer welkom heten. Wij creëren een ontmoetingsplaats, een plek waar je naast leiderschap en lidmaatschap, rust en verdieping, ervaart.  Jouw leven, je werk, je overtuigingen, je talenten en ambities staan centraal. Jouw thema’s uit het intakegesprek vormen samen met de begrippen: verlangen, leiderschap, verbinding en balans de leidraad voor het programma.

Resultaat?
Je leert ontspannen te bewegen tussen schijnbare tegenstellingen zoals angst en moed, samen en apart, macht en onmacht, succes en verlies, mannelijk en vrouwelijk. Hoe je vanuit eigenheid (weer) sturing kunt geven aan je leven en werken. Verdiept bewustzijn van wie je bent. Zicht op wat je plek is en wat de rol is die je hebt genomen en die je wilt nemen.

Eerdere ervaringen:
– De training die je ECHT verandert.
– Heel goed om je eigen kernidentiteit scherp te krijgen.
– Ontzettend bedankt voor de waardevolle aanvulling op mijn ontwikkeling.
– Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld als de laatste maanden: zelfverzekerd, vertrouwd met en groeiend in mijn ontwikkeling en meer in verbinding met mezelf en mijn omgeving.

Voor wie?
Iedereen (ondernemers, leidinggevenden en medewerkers)  die sterk intrinsiek gemotiveerd is om deze reis samen aan te gaan en die zowel op professioneel als persoonlijk vlak hun energie en kracht diepgaand willen onderzoeken en verder willen ontwikkelen. In het programma ga je op reis met gelijken en ontmoet je ook de verschillen, zodat je ook nieuwe (invals)wegen tegenkomt.

Wanneer en waar?
Het programma bevat twee intensieve blokken van twee dagen (totaal 8 dagdelen). Tussen de twee blokken is er een individueel begeleidingsgesprek, gericht op verdere verdieping van je persoonlijke thema’s. Voor de locatie gaan we uit van een aantal belangrijke elementen: inspirerend, verrassend, rust en ruimte voor bezinning.

Investering?
De totale investering voor dit intensieve programma bedraagt € 2.750,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief materiaal en locatiekosten (lunch, diner, ontbijt en 2 overnachtingen), exclusief BTW.

Begeleiders
Het programma wordt begeleid door Louise Vinke en Gerard Baauw.

Persoonlijk leiderschap?
Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Mail dan Louise via info@lsvnk.nl.  Of bel: 06-53116738.