Kansen in Werk

Over Kansen in werk

Passie en jarenlange ervaring

Wij zijn vier gedreven ondernemers. Gepokt en gemazeld door onze jarenlange (ondernemers- en management)ervaring in de uitzendbranche, recruitment, loopbaanadvies, outplacement, reïntegratie, talentontwikkeling, leiderschap, ondernemerschap, coaching en training. Wij geloven in het werken vanuit je eigen talenten en passie, daarin geven we zelf graag het goede voorbeeld. Met veel plezier zetten wij onze kwaliteiten en ons netwerk in voor individuele en gezamenlijke opdrachten. Per opdracht wordt bekeken wiens specialiteit en kracht daar het beste op aansluiten.

Visie

Onze visie is dat werk in beweging is en meer dan ooit geïntegreerd is in het leven. Banen die er waren zijn niet meer. Nieuwe werkkansen en werkvormen ontstaan. De flexibele schil groeit, er wordt meer leiderschap en participatie gevraagd en er ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden waarin het contact voorop staat in plaats van het contract. Steeds meer mensen hechten waarde aan plezier aan hun werk, willen van betekenis zijn en hun talent optimaal inzetten en ontwikkelen. Een mooie beweging, waar wij als professionals graag onze bijdrage aan leveren.

Missie

Als kansendenkers is het onze missie om mensen en organisaties op een positieve manier tot hun kern te brengen en in beweging te zetten. Ze te laten zien en inspireren waarin ze van betekenis zijn, waar (verander)kansen liggen, hoe het moeitelozer kan en met een duidelijke koers. Vanuit ieders uniciteit en kracht en in samenwerking met elkaar. Dat zorgt voor meer vitaliteit en duurzaam succes.

Voor wie

Onze klanten zijn organisaties, ondernemers en particulieren die op een kruispunt staan van verandering in werk en bereid zijn zelf in beweging te komen. Dat kan een organisatie zijn die een andere invulling wil geven aan werk, (opnieuw) richting wil bepalen, een reorganisatie doormaakt en/of meer uit medewerkers wil halen. Ook een medewerker of ondernemer kan op zo’n kruispunt staan. Bij verandering van werk, het verliezen van een baan, door de economische situatie of de behoefte aan (persoonlijke) groei.