Programma 'Missie en visie'

 

Missie en Visie

Wat drijft je als mens en organisatie? Waarin, voor wie, met wie wil je van betekenis zijn? Waaraan wil je een bijdrage leveren en hoe?
Veel mensen en organisaties zijn weggeraakt bij wat hen drijft. Weggeraakt bij waar ze het voor doen, wat hen betekenis en voldoening geeft, wat hen anders maakt dan anderen. En dan raak je ook je drive kwijt.
Het is onze missie om mensen en organisaties vanuit hun kern (opnieuw) richting te laten bepalen. Weer te verbinden met waar het hart sneller van gaat kloppen. Daar waar je mensen kunt raken, in mee kunt nemen naar een nieuwe stip op de horizon. Daar waar je het meeste van betekenis bent.

Koers vooruitHoe?
Voor organisaties doen we dat door sessies te organiseren waarin we op zoek gaan naar het kloppende hart. Wat is je visie? Wat is je missie? Wat zijn je kernwaarden en hoe veranker je die?  Waar wil je heen? Wat wordt dan de strategie? Afgestemd op de vraag en de mogelijke vraag daarachter stemmen wij ons aanbod af. Dat onze sessies zich dwars door de organisatie afspelen spreekt voor zich.
Voor ondernemers (zzp en mkb) kunnen we dit in coachvorm organiseren of  in een inspirerende sessie met meerdere collega-ondernemers.

Resultaat?
Helderheid over waarom je als organisatie (of als ondernemer) bestaat en waar je voor staat. Wat de corporate story is. Welke betekenis je geeft aan je omgeving (medewerkers, klanten) en de samenleving. Wat je koers is. En duidelijkheid geeft over waar je uniciteit ligt, wat jou anders maakt, wat de kernwaarden zijn en waarom. Dat zorgt voor meer eigenheid, verbinding, focus en een stevige basis in alle opzichten.

 

Voor wie?
1)      Voor organisaties en/of teams/afdelingen die op zoek zijn naar bezieling, nieuw leiderschap en ondernemerschap.
2)      Voor ondernemers (zzp en mkb) die met nieuwe focus en drive een goede basis voor de toekomst neer willen zetten.

Wanneer en waar?
Wij gaan graag in gesprek om de vraag helder te krijgen. Vervolgens werken we met een passend programma en frisse blik naar kansen toe. We bepalen het startpunt en de locatie in contact met jou.

Investering?
Afhankelijk van de precieze vraag is er veel mogelijk omdat we op maat werken. Neem contact met ons op, we gaan graag in gesprek.

Begeleiders
Begeleiders vanuit Kansen In Werk zijn Louise Vinke, Heidy Bolwijn en Hanneke van Stigt Thans.

In beweging komen?
Wil je meer weten of direct aan de slag? Neem dan contact met ons op!