De Kansendenkers

De Kansendenkers

Ik hou er van om bij mensen en organisaties hun (kern)talent zichtbaar en inzetbaar te maken en beweging te creëren. En help hen (in veranderingsprocessen) kansen te zien en te pakken. Het is mijn missie om mensen te inspireren vanuit hun unieke zijn keuzes te maken en regisseur te zijn van hun eigen werk en leven. Wat mij boeit is de beweging in werk, zowel binnen organisaties als voor mezelf. Daarom ben ik in 2000 ook ondernemer geworden. Ik denk niet in functies en hokjes, maar vanuit waar mensen en organisaties van betekenis willen en kunnen zijn. Zodat iedereen in zijn kracht kan staan, wat zorgt voor meer vitaliteit. Ik ben voor opdrachtgevers graag de friskijker en verbinder die een positieve bijdrage levert aan een andere kijk op hun organisatie, werk en leven.

06 21 50 79 37 / www.bolwijn.nl / www.vanhartewijzer.nl

Heidy Bolwijn

Heidy Bolwijn


Louise Vinke

Louise Vinke

Al meer dan 20 jaar beweeg ik mij daar waar de persoonlijke ontwikkeling en de organisatieontwikkeling elkaar ontmoeten. Op een krachtige en liefdevolle manier richt ik me op vraagstukken rondom leven en werk. Welkom en verbinding zijn voor mij de wegwijzers in de ontmoeting en het werken met mensen en organisaties. Ik ben gericht op de kern, daar waar het werkelijk over gaat of over moet gaan. In mijn begeleiding gaan lichtheid en zwaarte hand in hand, door de tranen heen lachen. Ik plaats de verhalen van mensen en organisaties in een groter geheel, waardoor nieuwe wegen en andere antwoorden op de vraagstukken van deze tijd zichtbaar worden. Specialisatie: persoonlijke begeleiding gericht op ontwikkeling, groei & zelfvertrouwen en begeleiding van organisaties (teams) gericht op verbindend en bezield leiderschap. Aspecten in mijn persoonlijke stijl die door klanten als onderscheidend worden benoemd: oprecht geïnteresseerd, mix van inhoud, diep contact en humor.

06 53 11 67 38 / www.lsvnk.nl

Loopbaanadviseur, outplacementcoach, reïntegratiespecialist. What’s in a name? Voor mij niet belangrijk. Wel dat mensen, nadat ze een traject bij mij doorlopen hebben, aangeven dat dit het beste is wat hun ooit overkomen is; je baan verliezen en dan iets gaan doen wat je écht wilt. Ik ben bijna 25 jaar actief in de personeelsbemiddeling; uitzenden, detacheren en het opzetten, implementeren en uitvoeren van een mobiliteitscentrum. Sinds 2006 voer ik onder de vlag van mijn eigen bedrijf, Ballast Personeelsdiensten, transitieprojecten uit. Deze projecten hebben over het algemeen tot doel dat mensen een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever vinden. De aanpak is resultaat- en absoluut mensgericht. Altijd maatwerk, altijd inspelend op de behoeftes van de individuele mens. Drie kernbegrippen die helemaal bij mij passen en niet voor niets zijn gekozen tot pay-off van mijn eigen organisatie: betrokken, betrouwbaar, bekwaam.

06 22 21 29 95 / www.ballastpersoneelsdiensten.nl

Jan Ballast

Jan Ballast


Hanneke van Stigt Thans

Hanneke van Stigt Thans

Ik werk graag met en voor mensen en organisaties die WERKelijk iets willen veranderen in hun werk. Als werknemer of als ondernemer. Individueel of samen, als team of als organisatie. Om meer succes, plezier en resultaat te hebben. Ik help de situatie helder te krijgen, leg de vinger op de zere plek, help (nieuwe) mogelijkheden te zien, in beweging te komen en keuzes te maken voor een positieve verandering. Soms door dingen anders te gaan doen, soms door andere dingen te gaan doen. Wat er dan gebeurt? Dan bruist het, gaat het bijna vanzelf, met plezier en succes. En met positieve impact op de organisatie, collega’s, klanten, opdrachtgevers, relaties en gezin. Daar draag ik graag aan bij. Hoe? Op verschillende manieren, afhankelijk van wat er speelt en om wie het gaat, maar altijd open, direct, resultaatgericht, praktisch en met hart en hoofd.

06 14 37 49 14 / www.ikbv.nl