De Kansenbon©

KANSENBON© 

Afscheid nemen van werknemer(s), geen of weinig budget voor een loopbaan- of outplacementraject en als goed werkgever toch je medewerker(s) (nieuwe) werkkansen geven? Of gewoon omdat je het iemand in je omgeving gunt?
Denk dan eens aan onze Kansenbon©. Verkrijgbaar in drie prijscategorieën. Te besteden voor één of meerdere werk-kansgesprekken en/of doelgerichte workshopsessie(s) uit de kansencarrousel bij de kansendenkers.

Er zijn diverse redenen waarom afscheid genomen wordt van een werknemer. Op basis van economische gronden, ziekte, niet goed functioneren, werknemer niet op de juiste plek, contractbeëindiging van rechtswege, etcetera.  Als goed werkgever wil je je werknemer graag iets van meerwaarde meegeven richting de toekomst. De KANSENBON© is zo’n cadeau.

Met de KANSENBON© kan de vertrekkende medewerker gebruik maken van de diensten van de Kansendenkers van KansenInWerk.  Afhankelijk van het budget kan hij of zij gebruik maken van deze specialisten. Een volledig loopbaan- of outplacementtraject, het volgen van één of meerdere specifieke workshops, een beroepskeuzeonderzoek of één of meerdere gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur; alles met betrekking tot het maken van keuzes voor de toekomst is mogelijk. Binnen of buiten de eigen organisatie.

Ook is de KANSENBON© geschikt om weg te geven aan iemand die je nieuwe kansen gunt.  Denk bijvoorbeeld aan mensen in je omgeving die langere tijd uit het werkproces zijn door omstandigheden en/of zelf geen budget hebben om aan hun (werk-) toekomst te werken.

Wij bieden de KANSENBON© aan voor:

€ 250 een uitgebreide kansensessie 1 op 1 met één van de kansendenkers naar keuze. Of 1 workshop met thuiswerkopdracht uit de kansencarrousel.

€ 500  twee uitgebreide kansensessies 1 op 1 met één of twee kansendenkers naar keuze. Of 2 workshops met thuiswerkopdracht uit de kansencarrousel. Of een combi.

€ 1000 vier uitgebreide kansensessies 1 op 1 met één tot vier kansendenkers naar keuze. Of 4 workshops met thuiswerkopdracht uit de kansencarrousel. Of een combi.

Of een veelvoud daarvan (maatwerk).

Degene die de KANSENBON© ontvangt bepaalt zelf hoe hij of zij zijn bon inzet.

Je geeft ons telefonisch of per mail aan voor welke optie je gaat en voor wie de bon is en waar die naar toe gestuurd kan worden en naar wie de rekening kan. Na betaling van de factuur sturen wij binnen 8 dagen de feestelijk verpakte KANSENBON© naar de gelukkige. Die kan dan met (één van) ons contact opnemen voor een vervolg.