Boek 'Solliciteren voor Starters'

Een baan vinden (én krijgen) is niet gemakkelijk. Dat merk je snel genoeg, vooral als je voor het eerst gaat solliciteren. Bijvoorbeeld als je net je opleiding hebt afgerond. Maar ook als je al een tijd niet gesolliciteerd hebt.
Het aantal werkzoekenden is hoog, je concurreert vaak met veel anderen en de laatste jaren is er ook nog eens enorm veel veranderd met betrekking tot solliciteren. Kijk alleen maar eens naar alle online vacaturebanken en de opkomst van social media als LinkedIn. Daarmee werven en vinden veel werkgevers en bemiddelingsbureaus de juiste mensen voor hun vacatures.

Hoe het allemaal werkt, hoe je vacatures kunt vinden, hoe je gevonden kunt worden door werkgevers of bemiddelingsbureaus, hoe je een goede motivatie (-brief) schrijft, je CV opstelt, hoe je een sollicitatiegesprek voert, kortom hoe je zo succesvol mogelijk solliciteert: dat kun je natuurlijk leren in de praktijk, door het te gaan doen en dan te merken wat werkt – en wat niet werkt. Maar als je van begin af aan je kansen volop wil benutten, dan biedt het boek ‘Solliciteren voor Starters’ jou een goede basis van waaruit je verder kunt.

Wil je een handig overzicht waarbij stapsgewijs de belangrijkste dingen behandeld worden voor jou als sollicitant? Wil je geen kansen missen op een baan en die kansen zo goed mogelijk benutten? dan is het boek  ‘solliciteren voor starters’ ideaal voor jou.
Het boek is als e-book verkrijgbaar via Bol.com en Bruna.nl voor maar 7 euro. Je kunt het dan na betaling direct downloaden en gebruiken.
Ook is het boek op papier verkrijgbaar voor EUR 14,95 bij Bol.com en Bruna.nl. Klik hier om naar de Bol.com pagina te gaan met meer informatie over het boek, of klik op de boekomslag-afbeelding hieronder.

Solliciteren voor Starters