Programma 'Bewegen in Ondernemerschap'

 

Bewegen in Ondernemerschap

Droom jij van het ondernemerschap of heb je het gevoel dat je niet alles uit het ondernemerschap haalt wat er in zit? Ben je op zoek naar jouw groeipotentie als ondernemer? In 6,5 uur nemen we je mee in de 12 stappen van de creatiespiraal van Marinus Knoope (www.decreatiespiraal.nl). Je komt het ondernemerschap van a-z in al z’n facetten tegen. Van droom, naar o.a. onderzoeken, handelen, volharden en ontvangen.

Hoe?
We laten je van 09.00-15.30 uur bewegen in je ondernemerschap door alle 12 stappen van de creatiespiraal interactief te doorlopen. Dat doen we door de theorie met de praktijk te verbinden en ervaringsgericht te werken. Voor organisaties koppelen we er nog tussentijdse opdrachten en één of meerdere terugkom-momenten aan vast.

Resultaat?
Je wordt je bewuster wat ondernemerschap inhoudt. Daarnaast geeft het je meer focus en inzicht waar jouw hobbels en talenten liggen en welke stappen jij te zetten hebt om als mens en ondernemer te groeien en je bedrijf tot een succes te maken. Deze dag legt een solide basis onder je bedrijf en geeft je een totaalblik op het ondernemerschap en je groeimogelijkheden. Je krijgt daarbij praktische tools aangereikt en de ervaring heeft ons geleerd dat er mooie en nuttige verbindingen ontstaan tussen de deelnemers onderling.

Ervaringen
Eerdere ervaringen: “Inspirerend, veel leren in korte tijd over het ondernemerschap”. “Helder stappenoverzicht en concrete (ervarings)acties”, “Ik ben gesterkt in mijn doelen”, “Meer focus”, “Leidt tot bewustwording”, “nieuwe energie”.

Voor wie?
 1)    Voor ondernemers (zzp en mkb) die bereid zijn te onderzoeken waar hun groei zit als ondernemer en in die richting willen en durven bewegen.  Ook geschikt voor starters.

2)    Voor organisaties die hun medewerkers willen faciliteren bij de stap naar het ondernemerschap. Bijvoorbeeld voor mensen die boventallig worden.

3)    Voor groepen ondernemers (zzp en mkb) uit een bepaalde branche die samen  meer willen leren over en groeien in het ondernemerschap.


Wanneer en waar?
Open inschrijving: Op 11 december 2014, 3 februari 2015 en 16 april en 17 juni 2015 in passende & leuke locaties in Hasselt of Zwolle. Voor organisaties is het maatwerk.  Wij gaan graag in gesprek over mogelijkheden.

Investering?
€ 245 ex BTW p.p. exclusief BTW en inclusief lunch, koffie, thee en lekkers. Voor IkStartSmarters geldt een korting van € 20,00.

Begeleiders
De dag wordt begeleid door Heidy Bolwijn en Wilma Nijboer (www.nijboer.cc). Beiden zijn zelfstandige en ervaren coaches en trainers die vanuit passie met (potentiële) ondernemers werken. Daarnaast zijn ze door de Kamer van Koophandel geselecteerd om startende ondernemers van het IkStartSmart© in Overijssel te coachen. Kijk voor meer info op www.ikstartsmart.nl/overijssel.

In beweging komen? Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Mail dan naar heidy@bolwijn.nl.  Of bel: 06-21507937.